Ett stjärnbål till Internationella vattendagen

Ett bål att ha på kalas eller om du bara är lite sugen på något gott att dricka! Kan även passa för att uppmärksamma  den Internationella vattendagen den 22 mars. Vatten är världens viktigaste livsmedel. Men 780 miljoner människor saknar tillgång till rent vatten.

Ingredienser till ungefär tio glas:

Bål till spökfest kan med fördel även innehålla röd läsk och isbit i form av hand.
Foto: Caroline Maino

2 apelsiner

1 carambolafrukt

1 liter färdigblandad äppeljuice

1 1/2 liter fruksoda

Is

Gör så här:
Tvätta apelsinerna noga, använd gärna ekologiska apelsiner. Skär i tunna skivor. Skölj även carambolafrukten och skär den i skivor, ser då ut som stjärnor. Lägg ner frukten i en skål. Häll sedan i äppelljusen och sodan. Innan servering lägger du i is!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *