Missa inte chansen att vinna en bok

Än är det några dagar kvar på Kultursmakarnas tävling om bästa matminne. Så missa inte att skicka in ditt bästa matminne senast på söndag 8 juni. Då har du chansen att vinna boken ”Lugn mage med god mat” som dietisten Sofia Antonsson skrivit.

Kultursmakarna har startat avdelningen Böcker att smaka på. Först ut är en intervju med dietisten Sofia Antonsson som skrivit ”Lugn mage med god mat”. Den som skickar in sitt bästa matminne deltar i tävlingen om boken. Läs mer om Sofia Antonsson och skolan för magar som bråkar här.

Dietisten Sofia Antonssons bok

Dietisten Sofia Antonssons bok

I Böcker att smaka på intervjuar vi en författare och presenterar en bok. Då och då utlyser vi en tävling där man kan vinna boken. Berätta ditt bästa matminne, skriv själv och mejla till info@kultursmakarna.se  eller berätta på telefon för oss, så skriver vi ner din historia. Mejla oss på info@kultursmakarna.se så kommer vi överens om när vi kan prata i telefon och skriva ner din berättelse.

Vi behöver ha ditt matminne senast den 8 juni.

Ditt matminne kan handla om vad som helst. Kika gärna på de matminnen vi har publicerat tidigare – här är de.

Vinnaren utses före midsommar.
Välkommen med ditt bidrag! Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *