– Till bottnar använde jag formfranska som jag la ut till önskad storlek och kantskar så jag fick en cirkelform.
– På första lagret hade jag tonfisk (som legat i vatten) som jag hackade grovt, blandade med creme fraiche, citronpeppar, salt och svartpeppar.
– Till andra lagret, hackade jag leverpastej, bostongurka och creme fraiche.
– På sista lagret (toppen) bredde jag på majonnäs (som klister ?) och dekorerade.
– Jag började med isbergssalladsblad på hela tårtan, sedan gjorde jag laxrosor och placerade ut och fyllde på i mellanrummen med räkor. Stack sedan in ostrullar. Skar tomater som blommor, gjorde gurkskruvar (med redskapet som jag visar i inläggen) skar stjärnfrukt och la ovanpå, stansade ut ostblommor (lite tjockare) och till sist strösslade jag med kärleksmorötter till min kära mamma (morötter skurna som hjärtan).
Skruvarna av gurka, är gjorda med ett skruvverktyg som Jenny har köpt på en marknad.