Vinn en bok på ditt matminne

Har du något matminne som du vill dela med dig av? Fått en fluga i soppan kanske? Berätta om det och ha chansen att vinna en bok! Nu startar Kultursmakarna avdelningen Böcker att smaka på. Först ut är en intervju med dietisten Sofia Antonsson som skrivit ”Lugn mage med god mat”. Berätta om ett matminne och delta i tävlingen.

Dietisten Sofia Antonssons bok

Dietisten Sofia Antonssons bok

I Böcker att smaka på intervjuar vi en författare och presenterar en bok. Då och då utlyser vi en tävling där man kan vinna boken. Berätta ditt bästa matminne, skriv själv och mejla till info@kultursmakarna.se  eller berätta på telefon för oss, så skriver vi ner din historia. Mejla oss på info@kultursmakarna.se så kommer vi överens om när vi kan prata i telefon och skriva ner din berättelse.

Vi behöver ha ditt matminne senast den 8 juni.

Ditt matminne kan handla om vad som helst. Kika gärna på de matminnen vi har publicerat tidigare – här är de.

Vinnaren utses före midsommar.
Välkommen med ditt bidrag! Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *