Tävla om boken med recept som passar en kärleksmåltid

Min Älsklings Mat Foto: Lena Ahlström

Min Älsklings Mat
Foto: Lena Ahlström

Var med och tävla om bästa berättelsen om hur du och din partner möttes. Den kokbok vi har valt ut som pris denna gång är författad av Nilla Märak. Boken innehåller recept och menyer, alla för två personer. Om personerna är 14, 40 eller 80 år kvittar. Alla vill vi väl skämma bort någon ibland? Tävlingsbidragen behöver vi ha senast den 17 september. 

En del recept i denna kokbok är extravaganta, med dyra ingredienser. Andra är billiga men inte mindre passionerade för det! Vissa är krångliga och tidskrävande, andra enkla och snabba. Citronmousse med chokladflarn är ett av recepten.

Läs också gärna artikeln:

Nik och Nilla – systrar med gränslös kraft

Nilla Märak Foto: Lena Ahlström

Nilla Märak
Foto: Lena Ahlström

– Några av menyerna har jag fått av andra – jag har frågat nära och kära vad de skulle bjuda på om de ville förföra någon, säger Nilla Märak. Vad alla recepten har gemensamt är att de, i mitt tycke, passar för en kärleksmåltid.

Berätta om hur du träffade din partner, skriv själv och mejla till info@kultursmakarna.se eller berätta på telefon för oss, så skriver vi ner din berättelse. Det vinnande förslaget publicerar vi på Kultursmakarna.se. Om du vill berätta för oss på telefon, mejla oss på info@kultursmakarna.se så kommer vi överens om när vi kan pratas vid och skriva ner din berättelse. Om du vill får du gärna berätta om er favoritmat också och ge oss receptet. Men det är alltså med din berättelse om hur du och din partner träffades som du deltar i tävlingen.

Kanske vill du även läsa artikeln

Nik och Nilla – systrar med gränslös kraft

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *