Nu dukar vi upp det mångkulturella matåret

planet-food-300x225

Kultursmakarna bjuder in dig till olika kulturers högtider och måltider. Vi är nyfikna på hur människor firar och minns dagar som känns viktiga att uppmärksamma och högtidlighålla. Vad betyder traditionerna? Hur kom de till? Och varför gör vi som vi gör? 

Med kunskap om olika kulturer vill vi spegla det som förenar människor och bygga broar för att öka intresset för varandra. Det är också därför vi har valt att starta Kultursmakarna i samband med den Internationella dagen för tolerans som infaller den 16 november. Vi bjuder på personliga reportage med intervjuer, recept, råd och rön. Och annat som vi tycker är spännande.

Vi hoppas det ska smaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *