Vill du dela med dig av din berättelse?

Foto: Skolbanken

Kultursmakarna skapar möten mellan olika kulturer – bland annat på den här webbplatsen. Här vill vi gärna publicera berättelser från olika kulturer. Berättelser som skapar broar mellan människor.

Vi har alla berättelser inom oss som kan vara intressanta för andra att ta del av. Men ibland kan det kännas motigt att komma igång med skrivandet. Vi hjälper dig gärna.

Det kan vara berättelser som handlar om den kultur du vuxit upp i här i Sverige eller i ett annat land. Och det kan vara mötet med människor och företeelser i en annan kultur. Dina upplevelser kan öka förståelsen och intresset för det nya och okända.

Du som vill skriva en berättelse kan ta hjälp av Kultursmakarna. Vi har lång erfarenhet av att skriva och redigera texter så att de blir lästa. Inte minst för dig som ännu inte riktigt behärskar svenska språket kan det bli en bra träning i att formulera dig på svenska.

Du är också välkommen att dela med dig av dina favoritrecept. Vi samlar recept från hela världen på maträtter till fest och vardag.

Ta gärna kontakt med oss eller tipsa andra att göra det. Sedan kommer vi överens om hur vi gör för att hjälpa till – om vi träffas eller kommunicerar digitalt.

Kultursmakarna är ett socialt projekt, politiskt och religiöst obundet. Vi stödjer nya svenskar att integreras i det svenska samhället genom att skapa möten med personer som är väl etablerade i det svenska samhället. Vi startade vår verksamhet på ”Internationella dagen för tolerans” den 16 november 2013.

Vill du vara med och bidra till att polariseringen minskar i det svenska samhället – hör av dig till info@kultursmakarna.se.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *